Renaste tineretea pe chipul tau

Dragele mele,e vremea sa fim vazute si apreciate!
Hai sa facem ceva pentru noi!
Acum va propun :
>>3 Produse Inovatoare,3 Motive sa fim mai frumoase!
Atunci cand vine vorba de ingrijirea tenului ,de frumusetea acestuia,noua ne revine principala responsabilitate pentru ca mostenirea genetica influenteaza numai intr-o mica proportie ,restul depinzand de alegerile pe care le facem in rutina zilnica de ingrijire a tenului,de produsele folosite si de tehnicile de aplicare.
Toate ne dorim un ten perfect,luminos si fara cearcane sau riduri!
Aceasta dorinta este din ce in ce mai greu de indeplinit pe masura ce inaintam in varsta.Putem incetini ,insa,efectele imbatranirii ,daca folosim solutii oferite de industria cosmetica moderna ,alaturi de cea naturista,astfel ca ne putem bucura de un ten perfect la orice varsta si in orice moment.

Continue reading “Renaste tineretea pe chipul tau”

Ce este libertatea financiara ?

Sa ne imaginam o situatie des intalnita. Mihai are un loc de munca la o firma de ceva timp. Venitul ii este indeajuns incat sa traiasca confortabil dar intr-o zi au loc restructurari la firma si Mihai este concediat. Mihai are de platit rata bancara si sau chirie, acasa are 2 copii mici care trebuie ingrijiti si o sotie care sta acasa cu acestia.
 
🔍In aceasta situatie ce se intampla?
 
📌 Daca Mihai nu are si alte surse de venit, acesta va trece printr-o perioada foarte stresanta cautand un alt loc de munca si posibil facandu-si datorii pentru a plati necesiatile.
 
📌 Daca Mihai are si alte surse de venit pe langa job-ul sau, acesta este asigurat pentru necesitati, poate chiar mai mult.

Continue reading “Ce este libertatea financiara ?”