Ce este libertatea financiara ?

Sa ne imaginam o situatie des intalnita. Mihai are un loc de munca la o firma de ceva timp. Venitul ii este indeajuns incat sa traiasca confortabil dar intr-o zi au loc restructurari la firma si Mihai este concediat. Mihai are de platit rata bancara si sau chirie, acasa are 2 copii mici care trebuie ingrijiti si o sotie care sta acasa cu acestia.
 
🔍In aceasta situatie ce se intampla?
 
📌 Daca Mihai nu are si alte surse de venit, acesta va trece printr-o perioada foarte stresanta cautand un alt loc de munca si posibil facandu-si datorii pentru a plati necesiatile.
 
📌 Daca Mihai are si alte surse de venit pe langa job-ul sau, acesta este asigurat pentru necesitati, poate chiar mai mult.

Cred ca aceasta este o intrebare esentiala pentru oricine isi doreste o viata prospera, in care grija zilei de maine este un sentiment demult uitat.
Pentru fiecare persoana Independenta Financiara reprezinta ceva diferit. Dar o definitie universal acceptata este urmatoarea:
 
📌 „A fi Independent Financiar înseamna sa câstigi suficienti bani din surse de venit pasiv astfel încât sa-ti poti mentine stilul de viata actual fara a mai fi nevoie sa muncesti.”
 
Cu siguranta toti ne dorim acest lucru, insa necesita multa munca, si poate chiar mai important, necesita o minte deschisa la noi oportunitati si ocazii de a evolua financiar si personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *